In 5 stappen naar een beter leerproces voor uw kind

Heeft uw kind moeite met leren?

Remedial Teaching Teylingen kan uw kind helpen.

NIEUW IN DE PRAKTIJK

JaMaRa-rekenen: om alsnog, beter of opnieuw te leren rekenen!

Ik leer leren

Een moeilijke start in de brugklas of de tweede klas van de middelbare school? De training 'Ik leer leren' biedt een snelweg naar beter 'leren leren' 

Heeftuw kind moeite met het onhouden van instructie of opdrachten?

Door middel van de training 'Jungle Memory' wordt het werkgeheugen (en daardoor de resultaten op school) verbeterd!

Welkom bij Remedial Teaching Teylingen

Op veel scholen zijn tegenwoordig weinig financiële middelen voor individuele begeleiding. Heeft uw kind dit echter wel nodig omdat het de leerstof even niet begrijpt, net even iets meer uitleg nodig heeft of is er sprake van een leerprobleem of een leerstoornis, schakel dan de hulp in van Remedial Teaching Teylingen! Een snelle en effectieve aanpak kan ervoor zorgen dat uw kind (weer) met plezier leert, dus aarzel niet en neem contact op met de praktijk.

Remedial Teaching Teylingen staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en professionaliteit. Wij staan voor kwalitatief goede begeleiding door een ervaren en goed opgeleide Remedial Teacher. Er wordt voortdurend gewerkt aan scholing en ontwikkeling. 

De praktijk is gevestigd in Sassenheim en biedt hulp aan leerlingen uit Sassenheim, maar natuurlijk ook aan leerlingen uit de rest van de gemeente Teylingen (Voorhout en Warmond) en omliggende gemeenten als Lisse, Leiden, Rijnsburg, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Nieuw-Vennep etc. die problemen hebben met onder andere technisch lezen, taal, begrijpend lezen, spelling of rekenen. Er kan individuele hulp gegeven worden, maar ook hulp in kleine groepen behoort tot de mogelijkheden.

Ook voor bijles, huiswerkbegeleiding en diverse trainingen  (Ik leer anders, Ik leer leren, Jungle Memory, S.M.A.R.T., Acoustic Pioneer en JaMaRa-rekenen) kunt u bij de praktijk terecht. Tevens biedt de praktijk Cito-training en behandeling van dyslexie of begeleiding van leerlingen met leesproblemen die ondanks veel oefenen niet tot vlot en vloeiend technisch lezen komen. Onder het kopje 'diensten' vindt u meer informatie over alle diensten die Remedial Teaching Teylingen biedt.

Tevens kunt u bij Remedial Teaching Teylingen terecht voor diagnostisch onderzoek, werkgeheugenonderzoek, onderzoek naar de auditieve verwerking of een dyscalculie- of dyslexie-screeningtest. Meer informatie over deze testen vindt u onder het kopje 'onderzoek'

Ook scholen (uit de Bollenstreek, maar ook scholen uit bijvoorbeeld Nieuw-Vennep, Leiden en Leiderdorp) kunnen een beroep doen op Remedial Teaching Teylingen. Binnen het 'Passend Onderwijs' is het niet altijd eenvoudig om een Remedial Teacher voor op school te vinden, omdat het vaak maar om enkele en wisselende uren gaat. Remedial Teaching Teylingen biedt de oplossing!

 

Even voorstellen : Kim Verschoor-Prins

Mijn naam is Kim Verschoor-Prins. Ik ben sinds 2008 werkzaam als leerkracht in verschillende groepen in het reguliere basisonderwijs. Op dit moment ben ik één middag per week werkzaam als leerkracht in een kleutergroep en doe ik IB-taken op dezelfde basisschool. Daarnaast werk ik met ontzettend veel plezier als RT'er/onderwijsondersteuner bij Remedial Teaching Teylingen. Vanuit deze praktijk begeleid ik leerlingen op school en in de praktijk zelf met uiteenlopende problematiek. 

Ik heb de Masteropleiding Special Educational Needs (leerroute Remedial Teaching) gevolgd. Ook heb verschillende korte opleidingen, cursussen en trainingen gevolgd.

Naast mijn werk op school en in de praktijk ben ik moeder van drie kinderen.

AWINK Websolutions